?+31 (0)6 13497700

Website laten maken?

Ik bouw en onderhoud website. Laat uw onderneming zien of maak uw product bekend met een website.

Voordelen van een website:

  • u kunt uw klanten optimaal bereiken.
  • u kunt de website inzetten bij social media
  • u kunt op uw site reclame maken d.m.v. foto's en video.
  • u bent zichtbaar.
  • responsive webdesign is een efficiënte en doeltreffende aanpak om websites toegankelijk te maken voor zowel tablets, smartphones, lap- en desktops. 

Ik maak gebruik van Joomla en Wordpress. Een van de voordelen is, dat de klant zelf, indien gewenst, eenvoudig teksten/foto’s/video’s  kan toevoegen.

Prijzen en opties:

Om een beeld te schetsten wat het bouwen van een website kost, heb ik een overzicht gemaakt van de kosten en hoe e.e.a. werkt.

Waar kun je uit kiezen wanneer je met mij in zee gaat.
Onderstaand de prijzen en opties die ik hanteer t.b.v. een informatieverstrekkende website van 4 kleinere pagina’s. Wil je meer pagina’s of heb je een ingewikkelder website met bijvoorbeeld een webshop nodig, dan bespreken we een maatwerk-projectprijs. Alle prijzen zijn exclusief btw.

uitgebreide informatie op www.diprofilm.nl

Optie A:
Je hebt je voorbereid en je hebt een duidelijk idee voor ogen hoe de website eruit moet zien. Ook lever je alles aan zoals plaatjes, teksten, logo en kleurvoorkeuren/huisstijl kleuren. Je hebt alleen iemand nodig die het voor jou bouwt.
Kosten: € 495

Optie B:
Je vind het moeilijk om alles aan te leveren. Je laat liever de beslissingen aan mij over. Ik kies dan de layout, de kleuren enz. voor je. Wat jij doet is de teksten aanleveren. Voor een meerprijs kan ik natuurlijk helpen met zowel het logo voor je ontwerpen als de teksten.
Kosten: € 595

Snelcursus website aanpassen:
Nu heb je of A of B gekozen. Stel de website is klaar. Wat nu: Je wilt de informatie op je website veranderen/toevoegen, bijvoorbeeld een pagina erbij, nieuwe foto’s, teksten aanpassen,producten erbij). Dan moet je toch een beetje weten hoe je dat voor elkaar kunt krijgen. Dit kan ik je leren. Dit kan op locatie maar ook op afstand. 
Kosten: €95

Strippenkaart* voor onderhoud
*Alleen voor klanten van wie ik de website heb gebouwd.
Heb je aanvullende wensen voor je website na oplevering? Koop een strippenkaart bij ons.
€ 95

Tijd:
Als je dan toch liever hulp wilt bij het wijzigen van de website, dan kun je me inhuren. We kijken samen hoeveel tijd er nodig is om e.e.a. aan te passen. Ik werk met een schema van 15 minuten.

Heeft u nog geen huisstijl? Ik adviseer u hierbij graag en desgewenst kan ik dit ook voor u verzorgen, evenals het ontwerpen van een logo.

Uiteraard is het ook mogelijk om aanpassingen door mij te laten doen.

Voor tarieven en andere informatie bel : 06 13497700 of mail

 

Tags: bedrijfsfilms, communicatie advies, webdesign, huisstijl