?+31 (0)6 13497700

Over mij: Video-editor Limburg

ineMijn naam is Ine Feijen. ik heb jarenlang alls (internationaal) Marketing Communicatie Manager gewerkt. In 2007 ben ik begonnen met een opleiding voor het maken van film. Deze heb ik in 2009 met succes afgerond en ben meteen begonnen als producent/ video-editor van voornamelijk webvideo’s zoals bedrijfsfilms en promotievideo’s. Dipro film media producties is toen opgericht. Op deze website vindt u veel informatie over de reeds door mij/ons gemaakte producten. 

Door de twee vakgebieden, marketing en film maken, te combineren kan ik een veel breder pakket aanbieden.

De gehele productie wordt door mij van  A tot Z gedaan. Dit wil zeggen van het idee, script, camerawerk, indien nodig het inhuren en begeleiden van vakmensen, de montage, geluid, muziek en animatie tot aflevering op gewenst formaat.
Ik werk met Adobe CS6 (o.a. premiere pro, after effects, photoshop, illustrator) en diverse andere programma's zoals Final Cut en Aperture.

Naast mijn HBO opleiding communicatie ben ik in bezit van de NIMA-A en B, NGPR-A Nederlandse Genootschap van Public Relation) en PR-1 en 2. Meer over mij en mijn (zakelijke) achtergrond kunt u lezen op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/inefeijen/

Door zowel filmopnames als montage in eigen hand te houden kan een en ander beter op elkaar afgestemd worden, wat het eindresultaat ten goede komt. Mocht het nodig zijn om gebruik te moeten maken van meerderde disciplines dan werk ik samen met een aantal professionele mensen, die hierin kunnen ondersteunen.

Sinds begin 2009 werk ik vanuit een kantoorpand in Nederweert, Limburg. Hier werk ik samen met Freek. Vanuit zijn expertise in het onderwijs, helpt hij de producties mede vorm te geven.

Mijn werk/portfolio is te zien op https://www.diprofilm.nl/portfolio

Mijn passie voor en kennis van video en animatie heeft ervoor gezorgd dat ik, zowel op eigen houtje als in het bedrijfsleven, de nodige ervaring heb mogen opdoen.

Tags: bedrijfsfilms, communicatie advies, video editor, communicatieadvies, support, marketing